SPONSORED

Waarom deze moeder doordeweeks zo dol is op HelloFresh

hellofresh

De laatste tijd hoorde ik steeds vaker over HelloFresh, maar ik wist eigenlijk tot voor kort niet precies wat het inhield. Het idee klonk in elk geval goed: een maaltijdbezorgservice waarbij je zelf de recepten kiest en de benodigde ingrediënten in een box bij je thuis worden bezorgd. Maar zou het echt zo makkelijk zijn? Zou ik ook zo'n moeder kunnen worden die zonder problemen het avondeten klaarmaakt, terwijl de kids in de kamer een zwaardgevecht houden en het speelgoed door de kamer vliegt? Ik wilde het al veel eerder proberen, maar het kwam er gewoon nooit van. Een vriendin van me - een moeder van 3 kinderen - attendeerde mij er weer op en ze verzekerde me dat het mijn leven echt makkelijker zou maken. Het is een stuk beter dan eten afhalen en ze vertelde dat ze veel minder tijd in de supermarkt doorbrengt en daarnaast meer tijd voor haar gezin overhoudt. Iedereen is op zoek naar minder stress en koken hoort toch juist leuk te zijn? Ik besloot het daarom ook maar eens te proberen!

Ik was blij verrast toen mijn eerste box arriveerde. Het was een lange dag geweest en ik bleef nog even een paar minuten in de auto zitten toen ik bij mijn huis was aangekomen - nog heel even een momentje voor mezelf dacht ik. Op dat moment zag ik de HelloFresh Box voor mijn deur staan. Ik was vergeten dat de box zou komen en ik wilde eigenlijk broodjes gaan maken. Ik werd direct enthousiast toen ik de box zag en stapte de auto uit.

Toen ik de box opende, zag ik dat de verschillende maaltijden per zak waren verpakt. Bovenop lag de receptkaart en het eerste recept dat ik zag was een broodje met gehaktballetjes in barbecuesaus met ovenfriet en frisse komkommersalade. 'Klinkt lekker!' dacht ik. Mijn zoontjes zijn dol op gehaktballetjes, maar dit is natuurlijk wel nieuw voor ze. Ik was benieuwd of ze het lekker zouden vinden. Ze vonden het superleuk om te ontdekken wat er allemaal in de HelloFreshBox zat en het was schattig om te zien hoe ze de ingrediënten stuk voor stuk bekeken. Terwijl mijn jonge koks bezig waren, ging ik de frietjes maken. Op de receptkaart stond vermeld dat het niet nodig was om de aardappelen te schillen. Daar werd ik zo intens blij van - haha! We hoeven geen fancy diner; ik vind het vooral belangrijk dat we vers eten hebben dat goed smaakt en niet te veel tijd of moeite kost om te bereiden.

Al snel kwam mijn man thuis en zaten we gezellig samen aan tafel te genieten van een heerlijke maaltijd. Mijn man deed vervolgens de afwas en we kwamen erachter dat we niet veel pannen hadden gebruikt. Dat scheelt weer! De volgende ochtend voelden we ons nog steeds helemaal verzadigd van de lekkere maaltijd van de avond ervoor.

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat we dus tegenwoordig met veel plezier gebruik maken van HelloFresh. We bestellen elke week de Familybox met 3 recepten voor 4 personen. Dit past goed in ons weekschema. Dankzij HelloFresh is de vraag 'Wat eten we vandaag?' niet meer aan de orde. Ik geniet trouwens ook van de nieuwe technieken die je in de keuken leert en de eenpansgerechten zijn mijn favoriet. Je komt echt uit je comfortzone en je dagelijkse routine. Bij HelloFresh vind je ook veel opties voor vegetariërs en de Quick & Easy-recepten - klaar in 20-25 minuten - zijn ook een uitkomst. Ik vind het fijn dat het abonnement flexibel is en dat je kunt pauzeren of opzeggen wanneer het even niet uitkomt.

Natuurlijk eten we nog wel eens spaghetti bolognese of kipnuggets zoals voorheen, maar ik ben heel blij dat ik elke week nieuwe recepten leer kennen en ik nu weet hoe je makkelijke én gezonde maaltijden kunt maken. Ook vind ik het heerlijk dat ik minder vaak naar de supermarkt hoef en dat we dankzij HelloFresh voedselverspilling tegengaan, omdat je precies de juiste hoeveelheden ontvangt. Kortom: HelloFreshheeft ons echt geholpen en helpt ons nog steeds. Ondanks alle naschoolse activiteiten, sporttrainingen en eindeloze to do-lijstjes lukt het ons nu eindelijk om ook doordeweeks eenvoudig een geslaagd avondmaal op tafel te zetten waar iedereen aan tafel blij van wordt.

Het HelloFresh-team heeft een speciale aanbieding voor onze lezers: Klik op deze link en krijg korting op jouw eerste 3 boxen!

Up Next
AleXa: The K-Pop Star from Oklahoma
Music Features

AleXa: The K-Pop Star from Oklahoma

Watch the singer-songwriter talk to Jordan and Demi about her latest music and evolving sound

Jojo Siwa Was Right - Gay Pop is Here … It’s Just Not Her
Frontpage Popular News

Jojo Siwa Was Right - Gay Pop is Here … It’s Just Not Her

10 Sapphic pop artists that want you to know they’re here, they’re queer — and you might be too

Fred Again.. Concert Review: You’ll Want to See Fred Again and Again and Again and Again
Frontpage Popular News

Fred Again.. Concert Review: You’ll Want to See Fred Again and Again and Again and Again

Fred Again.. is about to headline his first stadium show. If you haven’t seen Fred yet, you should.