SPONSORED

Waarom elke mama HelloFresh nodig heeft dit schooljaar

hfbe

Helaas komt aan alle mooie liedjes een eind. In de zomer kunnen mijn kinderen ontspannen en spelen zoveel ze willen, maar nu moeten ze terug naar school. Voordat de dagelijkse drukte weer begint, moet ik een paar dingen van mijn lijstje afvinken.

✅ Terug samen aan tafel

In de zomer aten we altijd op verschillende momenten. Als we al kookten, was dat vaak na 8 of 9 uur 's avonds! Op de dagen dat we gingen wandelen, aten we vaak geen avondeten, de s'mores bij het kampvuur waren genoeg. Maar nu de kinderen terug naar school gaan, is het tijd voor een goede planning.

Elke avond koken is een hele uitdaging. Toen kwam ik HelloFresh tegen en besloot ik het gewoon te proberen. Ik koos voor de Familie-menuvoorkeur voor 4 personen met 4 maaltijden per week voor slechts € 3,90 per portie. Daarna voegde ik mijn favoriete recepten aan mijn box toe. Ik kreeg alle ingrediënten in exact de juiste hoeveelheden thuisbezorgd.

Om te beginnen kookte ik een recept waar iedereen gek op was: de zalmfilet met frisse risotto, courgette, venkel en pecorino. Dit was zó lekker! De kids vonden het ook heerlijk. De rest van de week bleven we experimenteren en probeerden we steeds avontuurlijkere recepten. Het broodje rookworst met gebakken rode ui, augurk, honing-mosterdsaus en salade stond al in 20 minuten op tafel, de kids willen het nu zelfs elke week eten. Op vrijdag gingen we helemaal los en maakten we de vegetarische lasagne met courgette en spinazie met zelfgemaakte roomsaus. Dit duurde wat langer maar was zonder twijfel de lekkerste maaltijd!

Een lidmaatschap nemen bij HelloFresh was een slimme beslissing. Nu weten de kinderen perfect wanneer het eten klaar is. Het is makkelijk, handig en lekker, wat wil je nog meer? Bovendien zijn ze een CO2-neutrale maaltijdboxleverancier en doen ze er alles aan om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We kunnen ons HelloFresh-lidmaatschap makkelijk annuleren of pauzeren wanneer we willen. Maar ik betwijfel of we dit zullen doen.

HelloFresh: De #1 maaltijdbox in België
Verse ingrediënten van goede kwaliteit
Recepten vanaf slechts 4,17 € per portie

Nu in totaal €45 - korting op je eerste 3 boxen!

✅ Grote schoonmaak

Mijn kinderen zijn in de zomer zo gegroeid dat hun spijkerbroeken tot ver boven hun enkels reiken. Meestal gaan we shoppen voor nieuwe jeans, jassen en t-shirts maar dit jaar wilde ik iets anders doen.

Voor we gingen winkelen, hebben we hun kledingkasten uitgekamd en alle oude kleren waar ze niet meer in pasten of ze niet meer leuk vonden gesorteerd. We hebben vijf uitpuilende zakken verzameld en ze naar de tweedehandswinkel gebracht. De volgende dag gingen we shoppen! Het is zalig om thuis te komen en alle nieuwe kleren in hun kledingkasten op te bergen. Nu weten de kinderen goed waar alles ligt, vinden ze meteen wat ze willen aantrekken én past alles perfect.

✅ Tijd voor mezelf

Na een lange dag werken, koken en de kids helpen met hun huiswerk, besef ik dat ik de hele dag nog geen seconde voor mezelf heb gehad. Dit schooljaar ben ik vastberaden om wat meer tijd voor mezelf te nemen, al is het maar een halfuurtje per avond. Een lang bad nemen, een goed boek lezen of mediteren en even mijn hoofd leegmaken voor ik ga slapen.

Een paar weken geleden begon ik mijn nieuwe routine en besefte ik dat de HelloFresh-maaltijden mijn avonden echt vrij maakten. Ik had tijd over om wat yoga en meditatie te doen! De eerste week kon ik niet geloven hoe rustig ik me voelde. Dit ga ik veel vaker doen.

Hoewel de zomer erg leuk was, zijn de laatste weken heel productief geweest. Dankzij het gemak van HelloFresh heb ik drie dingen van mijn lijstje kunnen schrappen. Het bespaart me zo veel tijd, ik hoef helemaal geen maaltijden meer in te plannen voor de rest van de week én moet niet meer naar de supermarkt. Met slechts enkele klikken staat de HelloFresh Box terug voor de deur!

HelloFresh heeft me geholpen om eenvoudig terug in het ritme te komen. Het heeft mijn leven echt makkelijker gemaakt. Probeer het zelf ook!

Nu in totaal €45 - korting op je eerste 3 boxen!

Up Next
Frontpage Popular News

Best Documentaries On HBO Max

A Flop and a Featherington: Colin’s Cringe Carriage Confession and Other Reasons Bridgerton Season 3 Didn’t Hit
TV Features

A Flop and a Featherington: Colin’s Cringe Carriage Confession and Other Reasons Bridgerton Season 3 Didn’t Hit

Anyone else disappointed by Bridgerton Season 3? You’re not the only one.